Aktuális számunk

Kövesd te is!

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

20+1-ik! születésnapját ünnepelte a Burattino Bábszínház

  • kedd, 22 február 2022 09:57
  • Media

„Kit az Istenek igazán szeretnek,
örökre megtartják gyereknek.”

A 2000-ben megalakult Burattino Bábszínház ereje a mese iránti rajongásban, és a gyermekek felelős, szeretettel teli nevelésének törekvésében rejlik. Szívügyük a hagyományőrzés fontosságának hangsúlyozása, s a világra még rácsodálkozó gyerekek kultúra iránti érdeklődésének felkeltése. Elkötelezettjei a maguk keze munkájának gyümölcseként született báboknak, akik az interaktív játékban rejlő örömszerzés mellett, tanulsággal is szolgálnak.

Báb-előadásaik élménnyel teli szórakozást kínálnak óvodás- és kisiskolás korúaknak egyaránt. A klasszikus meséken túl, egyéb darabokat is feldolgoznak, amelyeket saját ötlettárukból kibővítve, a maguk tollával ékesítve varázsolnak színpadra. A játékuk a hagyományos, klasszikus bábszínházi környezetben játszódik, vagyis paravános játék. Ennek előnye, hogy játékuk zárt térben és a szabadban is ugyanazt a színházi élményt nyújtja. Elsősorban vásári bábjátékokat, állat- és tanmeséket adnak elő.

Szeretettel fogadnak minden felkérést, legyen az pl. gyermeknap, szülinapi parti, falunap,  Mikulás ünnepség, a Burattinóval gyermek és felnőtt egyaránt jól szórakozhat! 

Mivel a 20. éves Születésnapi Ünnepségüket – a COVID járvány miatt – nem tudták az évfordulón megünnepelni, arra egy évvel később, a 20+1. évben került sor…

Ezen az eseményen részt vett a Nyírségi Műsorfüzet stábja is, ott készítettük a következő Videó-összeállítást, amelyhez jó szórakozást kívánunk!

Elérhetőség:

Burattino Bábszínház

Cím: 4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1., a KORZÓ Bevásárlóközpont B. épület II. emeleti bábszínház terme.
Telefon: 70/612-4900
Honlap:
www.burattinobabszinhaz.hu

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: 

Media