Aktuális számunk

Kövesd te is!

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

Vízparti szálláshely Tiszalökön

  • csütörtök, 24 június 2021 08:21

Tiszalökön, festői környezetben, tiszai panorámával, éneklő madarakkal és színes turisztikai szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket a Feketeszakáll Élménypark területén kialakított apartmanjainkban.

Nincs csodálatosabb annál, mikor a félsziget mögül felkelő nap megcsillan a víz tükrében, s amikor a napfelketét a frissen pörkölt kávé, vagy a házi készítésük reggeli zamata teszi igazán varázslatossá.

Öt teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő, klimatizált apartman várja azokat a vendégeket, akik a strandolás, vagy kalandozás után, egy kellemes vacsorát elfogyasztva inkább töltenék az éjszakát nálunk, kedvesük, családjuk és persze egy pohár kiváló bor társaságában.

Apartmanjaink mindegyike franciaággyal és egy kanapéággyal, saját fürdőszobával és légkondicionálóval felszerelt, amely tökéletes választás akár pároknak, akár családoknak.

Kisgyermekkel érkező vendégeinknek bababarát megoldásokkal készültünk, így babaágy, wc szűkítő és fürdető kád is vendégeink rendelkezésére áll, csakúgy, mint a strand területén kialakított játszótér és babaház is.

A nagyobb gyerekeket és természetesen a szülőket is kalandpályáink, illetve a homokos parttal rendelkező strandunk, kávé és bor bárunk, valamint ételbárunk várja.

Az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeinket várja vízi és szárazföldi eszközkölcsönzőnk: indián kenukkal, sárkányhajókkal, vízi biciklikkel és kerékpárokkal, valamint bringó-hintókkal.

Mindez egy helyen, Tiszalökön a Feketeszakáll Élményparkban. 

 /feketeszakallkalandpark
 www.fszkp.hu
 70/679-3490

A fejlesztés a VP6-19-2.1-87-1-17 kódszámú, „Helyi adottságokra épülő turisztikai fejlesztések” című felhívás 1956913046 számú projekt keretében került megvalósításra.

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: