Aktuális számunk

Kövesd te is!

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

Vízi élménypark Tiszalökön

  • csütörtök, 24 június 2021 08:05

Aktív kikapcsolódásra, kellemes pihenésre vagy szórakoztató programokra vágysz?

A Feketeszakáll Élményparkban jó helyen jársz! Látogass el hozzánk, ha a kérdésre IGEN a válasz!  Parkunk 2021-ben teljesen megújult környezetben, számtalan új szolgáltatással, attrakcióval várja régi és új vendégeit.

Miért mondjuk, hogy egyedülálló? Mert az aktív sportok, a kaland és a nyár szerelmeseinek szigete, amely a táj eredeti szépségét megőrizve a térségben egyedülálló komplexum.

Az aktívabb kikapcsolódást kedvelők számára egy több mint húsz akadályelemből álló vízi akadálypályát építettünk ki. A pálya kiváló lehetőség az egyénileg érkező vendégek aktív időtöltéséhez, de tökéletes választás csapatépítő tréningek, osztálykirándulások, vagy akár családi események megrendezésére is. 

 
Vízi mászófalak, csúszda elemek, ügyességi akadályelemek, vízi trambulin, óriás ugró elem és vízi hinta, valamint vízi zorb is várja az idelátogatókat.

Az élménypark területén egy 100 méter hosszú, fehérhomokos parttal rendelkező strand, napernyőkkel és nyugágyakkal várja a lazulásra, kikapcsolódásra vágyókat, míg a gasztronómia szerelmesei számára egy étterem, egy kávézó, fagyizó, illetve egy borbár kínál kulináris élményeket.

Gondoltunk azokra is, akik szeretnének mindent kipróbálni és több napra érkeznek hozzánk, számukra öt különálló apartman is kialakításra került, amelyek mindegyike saját fürdőszobával és klímával, franciaággyal és egy kanapéággyal rendelkezik. Az élménypark család és bababarát.

Mindez egy helyen, Tiszalökön a Feketeszakáll Élményparkban.

 /feketeszakallkalandpark
 /kistiszaökocentrum
 www.kistisza.hu

A fejlesztés a VP6-19-2.1-87-1-17 kódszámú, „Helyi adottságokra épülő turisztikai fejlesztések” című felhívás 1956925094 számú projekt keretében került megvalósításra.

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: