Aktuális számunk

Kövesd te is!

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

KÖNYVAJÁNLÓ: BIBLIA NEKED – INTERAKTÍV KIADÁS FIATALOKNAK

  • vasárnap, 28 március 2021 12:10

A keresztény szervezetek összefogásával készült, díjnyertes kötet a bibliatanulmányozás új dimenzióját nyithatja meg a fiatalok előtt.

Kétéves előkészítő munka után több hazai keresztény szervezet, így a Harmat Kiadó, a Magyar Bibliatársulat, a Kálvin Kiadó, az Ifjúságépítők és a Fiatalok Krisztusért Alapítvány összefogásával Magyarországon is megjelent az angol nyelvterületen 2019-ben Az év Bibliájának választott, kimondottan a fiatal olvasókat célzó Biblia neked.

Egy kétnapos, országos online ifjúságivezető-képző konferencián mutatták be hivatalosan az elsősorban a 13-18 éves korosztály számára készült interaktív kiadványt. A bibliaolvasás új megközelítésének és a nyomtatott forma online felülethez való kapcsolásának köszönhetően a kötetnek Kárpát-medence szerte fontos szerepe lehet az ifjúság körében az evangélium terjesztésében, az új típusú ifjúsági bibliaoktatásban.

Ez a különleges, kimondottan fiataloknak szóló Biblia rengeteg interaktív és kreatív anyagot, videólinket, valamint érdekes magyarázó szöveget tartalmaz. Angol fejlesztés nyomán, fiatalok közreműködésével jött létre: az ő gondolataik és a számukra fontos témák nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ebben a könyvben olyan információkat találjunk, amelyek segítenek a tanulásban és a bibliai üzenetekben való elmélyülésben.

A Biblia neked kiadványban mindezek mellett olyan kihívásokat is találhatunk, amelyek elgondolkodtatnak az olvasottakkal kapcsolatban, valamint olyan eszközöket, amelyekkel a gyakorlatba is átültethetjük mindazt, amit megismertünk. 

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: