Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

MÚMIÁK A MOZIKBAN!

  • kedd, 14 március 2023 00:54
  • Media

A múmiák jól megérdemelt, évezredes pihenőjüket töltik, de túlvilági létükben nincs síri csend: nagy, pezsgő, élettel és szerelemmel teli társadalmukban töltik az örökkévalóságot, arra viszont ügyelniük kell, hogy az élőkkel ne találkozzanak.

Éppen a fáraó lányának keresnek férjet, és a főnix ki is választja számára az egykori kocsihajtó bajnokot, Tutot. Egy angol régész azonban megtalálja a holtak városába vezető átjárót, lejut hozzájuk, és a visszaúton magával hozza a hercegnő varázslatos gyűrűjét. Néhány váratlan fordulat és súlyos félreértés következtében a kocsihajtó fiú, az öcsikéje, a házi-krokodiljuk no meg a hercegnő kénytelen a nyomába eredni az élők világába, hogy visszaszerezzék a gyűrűt. Amerre a három múmia jár, szörnyű felfordulást csinál: a mai világ valahogy nincs felkészülve a csínytevő múmiák felbukkanására...

Nagyon színes, nagyon vicces és nagyon ötletes a Londonban járó múmiák, és az túlvilágban járó angolok találkozásairól szóló, minden korosztály számára egyaránt szórakoztató animációs vígjáték!

Mozibemutató: 2023. március 9.

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: 

Media