Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

Az ember, akit Ottónak hívnak – Megtekinthető a mozikban!

  • hétfő, 16 január 2023 12:32
  • Media

AZ EMBER, AKIT OTTÓNAK HÍVNAK 2023. január 12-től a mozikban! Otto (Tom Hanks) a lakópark réme. Pedig nem hangos, nem rendetlen, nem szabálytalan. Sőt, az ellenkezője. Épp az a baj vele, hogy szuperrendes, őrületen visszafogott, és mániákusan ragaszkodik a szabályok betartásához.

És ha meglátja, hogy valaki eltér az elveitől, azt nem fél figyelmeztetni. Sosem unja meg a szabálytalanul pisiltető kutyasétáltatók, a rossz helyen parkoló postások és biciklijével súlyos kihágásokra vetemedő lapkihordók leckéztetését.

De a szomszédjába költözik egy Dél-Amerikából érkezett család, amelyik kicsit másképpen áll hozzá az élethez. Kicsit hangosabbak. Kicsit szabálytalanabbak. Kicsit közvetlenebbek. És hiába próbálja Otto meggyőzni őket, hogy a lakópark minél több szabályra vágyik, ők inkább úgy gondolják, hogy a szeretet a lényeg. Még ha az egy kis ricsajjal is jár.

A nagysikerű regényből készült filmben Tom Hanks ismét egészen más, mint eddig bármikor: mogorva, mégis nagyon szerethető figurát alakít ebben a nagyon szerethető és szórakoztató filmben.

Főszereplők: Tom Hanks, Maria Treviño, Kailey Hyman, Rachel Keller
Zene: Thomas Newman
Operatőr: Matthias Koenigswieser
Látvány: Barbara Ling
Írta: Frederik Bacan, Hannes Holm, David Magee
Rendezte: Marc Forster

Mozibemutató: 2023. január 12. 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: 

Media