Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

ÁTJÁRÓHÁZ

  • kedd, 01 november 2022 14:03
  • Media

Sokan mondják, hogy az igazi szerelem a síron túl is kitart, de kevesen hiszik el. És igazuk van: a szerelem addig tart, amíg az élet. Pár ritka kivételtől eltekintve. Krisztián (Bárnai Péter) vagány és laza srác, aki egy nála is furcsább nagynénikéjével (Kútvölgyi Erzsébet) kettesben él, és végre szerzett magának állást, egy hullaház éjjeliőre lett...

És szerelmes, volna... De a kiszemelt lányt (Rujder Vivien) az első találkozásuk után nem sokkal, egy busz balesetet követően hozzák a fagyasztóba. Csakhogy a szerelmes szív harcra kész!

Krisztián és Ági nem nyugszik békében, és bár egy világ választja el őket, ezért egyedül talán nem boldogulnának, de a segítségükre van pár jó szándékú lélek, egy nagyvárosi boszorkány és a saját harcias, a megváltoztathatatlanba sem belenyugvó hitük. Szükségük is lesz rá, mert egy földöntúli hatalmú, az élőkért nem nagyon lelkesedő szellemlény (Kulka János), mindent elkövet, hogy véget vessen a bontakozó románcnak.

A fantasy két főszereplője (Bárnai Péter és Rujder Vivien) a legfiatalabb színészgeneráció két egyre ismertebb, nagyon tehetséges tagja, akiket nagyszerű színészek vesznek körül. Kulka János újra főszerepet játszik, és mellette többek között Galla Miklós, Dobó Kata és Árpa Attila is haláli karakterek a különleges látványvilágú, ötletekkel teli, játékos és szellemes filmben.

Főszereplők:
Rujder Vivien
Bárnai Péter
Kulka János
Árpa Attila
Dobó Kata
Galla Miklós
Kútvölgyi Erzsébet

Producer: Muhi András; Ferenczy Gábor
Operatőr: Garai Gábor
Zene: Pacsay Attila
Látvány: Horgas Péter
Jelmez: Bárdosi Ibolya
Írta: Veres Attila
Rendezte: Madarász Isti
Gyártó: Focus Fox

Mozibemutató: 2022. december 8.
Romantikus fantasy-vígjáték

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: 

Media