Aktuális számunk

Kövesd te is!

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

Published in Videógaléria

A múmiák jól megérdemelt, évezredes pihenőjüket töltik, de túlvilági létükben nincs síri csend: nagy, pezsgő, élettel és szerelemmel teli társadalmukban töltik az örökkévalóságot, arra viszont ügyelniük kell, hogy az élőkkel ne találkozzanak.

Éppen a fáraó lányának keresnek férjet, és a főnix ki is választja számára az egykori kocsihajtó bajnokot, Tutot. Egy angol régész azonban megtalálja a holtak városába vezető átjárót, lejut hozzájuk, és a visszaúton magával hozza a hercegnő varázslatos gyűrűjét. Néhány váratlan fordulat és súlyos félreértés következtében a kocsihajtó fiú, az öcsikéje, a házi-krokodiljuk no meg a hercegnő kénytelen a nyomába eredni az élők világába, hogy visszaszerezzék a gyűrűt. Amerre a három múmia jár, szörnyű felfordulást csinál: a mai világ valahogy nincs felkészülve a csínytevő múmiák felbukkanására...

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Afrika hatalmas, és ők voltak benne a legerősebbek: Dahomey királyság a 19. században nemcsak a kontinens, hanem az egész világ egyik legjelentősebb hatalma volt, és uralkodóját egy csupa nőből álló, különleges katonai egység védte.

A harcos nők elszántak, kemények és különleges kiképzést kaptak. Ha az ország bajba kerül, ők az elsők, akik harcba indulnak, és nincs, aki ellenálljon nekik. Félelmetesek, gyorsak, kíméletlenek. Nanisca tábornok (az Oscar-díjas Viola Davis) képezi ki a csapatot. És amikor óriási hajóikkal európai katonák szállnak partra, hogy elfoglalják a királyságot és rabláncra fűzzék lakóit, akkor tudja: élete legfontosabb és legveszélyesebb bevetése áll előtte. Mert a következő csatán múlik az országa és egész Afrika sorsa…

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Adonis Creed (Michael B. Jordan) KO-zta a világot, és az most a lába előtt hever. Bajnok lett. Boldogan él. Mindene megvan. De a bunyó olyan, mint az élet: a győztesnek is mindig készülnie kell egy váratlan fordulatra.

A bajnok egy régi haverja, Damian kiszabadul a sittről. Tizennyolc évet húzott le odabent, és abból kb. tizenhatot gyúrással tölthetett. Elképesztő formában van, és forr benne a düh. Mindenkit utál, aki kinn volt, amíg ő benn. De a legjobban a bajnokot gyűlöli – és be akarja bizonyítani, hogy neki jár a cím. És odabenn nem sportszerű meccsre készült.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

AZ EMBER, AKIT OTTÓNAK HÍVNAK 2023. január 12-től a mozikban! Otto (Tom Hanks) a lakópark réme. Pedig nem hangos, nem rendetlen, nem szabálytalan. Sőt, az ellenkezője. Épp az a baj vele, hogy szuperrendes, őrületen visszafogott, és mániákusan ragaszkodik a szabályok betartásához.

És ha meglátja, hogy valaki eltér az elveitől, azt nem fél figyelmeztetni. Sosem unja meg a szabálytalanul pisiltető kutyasétáltatók, a rossz helyen parkoló postások és biciklijével súlyos kihágásokra vetemedő lapkihordók leckéztetését.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

A Magyar Teátrumi Társaság évek óta Magyar Teátrum Díjjal ismeri el a színházi háttérszakmák kiváló dolgozóit.

Örömmel adjuk hírül, hogy az idei kitüntetettek között a Móricz Zsigmond Színház szcenikai vezetője, Boldizsár Zsolt munkáját is elismerték, aki 1985. szeptember 5-e óta a társulat tagja. 

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Whitney Houston minden idők legtöbbet díjazott női előadóművésze volt, csodálatos hangú, elsöprő sikerű énekesnő, aki máig ható, örökzöld slágerekkel ajándékozta meg a világot: az ő életéről és szerelmeiről, gyorsan felívelő karrierjéről, nagy koncertjeiről és hányattatásairól szól ez a zenés, dalos, szívmelengető film, amelyet a  Bohém rapszódia forgatókönyvírója írt. 

Csak egy átlagos, helyes gimnazistalány: csak éppen generációjának legjobb hangja az övé. Whitney Houston a neve. Számára természetes az éneklés, mindenki másnak pedig csoda, amikor hallja.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Sokan mondják, hogy az igazi szerelem a síron túl is kitart, de kevesen hiszik el. És igazuk van: a szerelem addig tart, amíg az élet. Pár ritka kivételtől eltekintve.

Krisztián (Bárnai Péter) vagány és laza srác, aki egy nála is furcsább nagynénikéjével (Kútvölgyi Erzsébet) kettesben él, és végre szerzett magának állást: egy hullaház éjjeliőre lett. És szerelmes – volna. De a kiszemelt lányt (Rujder Vivien) az első találkozásuk után nem sokkal busz-balesetet követően hozzák a fagyasztóba.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Találkozás a Mikulással!

A Korzóba is ellátogatott a Mikulás ahol a vendégeket színes programokkal várták. A MoGYoRó Trio interaktív zenés műsorát kicsik és nagyok egyaránt élvezhették.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

A miskolci teátrum december 2-án mutatta be Ray Cooney fergeteges vígjátékát Keszég László rendezésében. A miniszter félrelép főszerepeiben Simon Zoltánt és Fandl Ferencet láthatja a közönség a Nagyszínház színpadán.

A történet szerint Richard Willey, az angol kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül Jane-nel, az ellenzéki frakció titkárnőjével egy patinás hotelben.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Sokan mondják, hogy az igazi szerelem a síron túl is kitart, de kevesen hiszik el. És igazuk van: a szerelem addig tart, amíg az élet. Pár ritka kivételtől eltekintve. Krisztián (Bárnai Péter) vagány és laza srác, aki egy nála is furcsább nagynénikéjével (Kútvölgyi Erzsébet) kettesben él, és végre szerzett magának állást, egy hullaház éjjeliőre lett...

És szerelmes, volna... De a kiszemelt lányt (Rujder Vivien) az első találkozásuk után nem sokkal, egy busz balesetet követően hozzák a fagyasztóba. Csakhogy a szerelmes szív harcra kész!

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van.

De az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája. Később az iskolában nem csak ezzel lóg ki társai közül, hanem azzal, hogy rosszalkodik és különcködik. Nem akar úgy élni, mint a többi mókus, nyáron gyűjtögetni az élelmet, hogy legyen majd télre. Amikor megtudja Szajkó nénitől, hogy egy távoli vidéken létezik egy örökké termő fa, azonnal elszökik otthonról.

Media

Read more...