Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

Published in Videógaléria

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja.

Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

A legőrültebb álmok is valóra válhatnak. Annak, aki elég vakmerő, elég gyors – és elég szerencsés.

Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira. Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Kék Bogár színre lép. Méghozzá nagyon hatásosan. Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki. Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat.

A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja.

Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei. Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Aki elég bátor hozzá, hogy egy törékeny járműben az óceán legmélyebb részébe, sosem látott tájakra és ismeretlen lények közé ereszkedjen, az valószínűleg az emberektől sem ijed meg.

Pedig ennek a kutatóhajónak a két legkeményebb búvára (Jason Statham és Wu Jing) már nemcsak a víz mélyén, örök sötétben élő, rejtőzködő őscápákkal kénytelen szembenézni. Ugyanis mások is vannak odalenn: egy önző bányavállalat magának akarja az óceánfenék különleges kincseit, és legalább olyan kegyetlen, mint a mélység ragadozói. A kutatóhajó két tűz közé szorul a víz alatt: még nem biztos, hogy az óriáscápák vagy az emberi mohóság a gonoszabb ellenfelük. De az biztos, hogy ha életben akarnak maradni, akkor gyorsabbnak, ravaszabbnak, bátrabbnak kell lenniük mindenkinél, aki ellenük fordul – miközben több ezer méter mélyen vannak a víz alatt.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Az ENSZ 2004-ben jelölte ki április 2-át az autizmus világnapjává!

Ezen a napon a figyelem az autistákra és azok családjára irányul.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

Az Egészségfejlesztési Irodák (EFI) olyan egészség megőrzési és fejlesztési központok, amelyek feladata a helyi lakosság egészséggel kapcsolatos ismereteinek bővítése. Emellett egészségügyi szűrési lehetőségeket és egészséges életmód alternatívákat biztosít.

Szolgáltatások:

  • egészségügyi állapotfelmérés
  • mentálhigiénés tanácsadás
  • táplálkozási és életmód tanácsadás
  • mozgásterápia, gyógytorna
  • szenvedélybetegek önsegítő csoportja
  • dohányzás leszokást elősegítő foglalkozás
  • klubfoglalkozások
  • előadások
  • prevenciós iskolai előadások

Media

Read more...
Published in Videógaléria

A NAPMADÁR Szabad Repülők Sportegyesületének fő célkitűzése a sportrepülés, különösen a siklóernyőzés és a motoros siklóernyőzés, biztonságos, közös gyakorlása, valamint ezen sportok népszerűsítése.

Az Egyesület túrák, sportolási lehetőségek, versenyek szervezésével széles körben biztosít lehetőséget a rendszeres sportolásra, testedzésre, valamint az egészséges életmód orientációjára.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

A Natural Immune Control System Zrt. azért jött létre, hogy lehetséges megoldást kínáljon azoknak, akik javítani szeretnének saját és mások életminőségén.

A WHO legfrissebb, 2014-es statisztikája szerint globálisan 6 évvel nőtt a várható élettartam 1990-hez képest.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

A legnemesebb küldetés védeni a Hazát!

A Magyar Honvédség az év 365 napján, a nap 24 órájában gondoskodik a te és családod biztonságáról. Értetek dolgozik, honvédő katonái értetek eddzenek és képzik magukat.

Media

Read more...
Published in Videógaléria

„Szemléletformálás a megyei lakosság körében”

A projekt azonosító száma: ÉZFF/892/2022-ITM_SZERZ
Kedvezményezett neve: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat
Projekt címe: „Szemléletformálás a megyei lakosság körében”
Szerződött támogatás összege: 150.000.000 Ft Támogatás mértéke: 100%
A projekt célja: Szemléletformálás a megyei lakosság körében.

Media

Read more...