Aktuális számunk

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

hétfő, 11 március 2019 08:25 Published in Videógaléria

A Móricz Zsigmond Színház színművészei: Horváth László Attila, Gulácsi Tamás, Gyuris Tibor, Horváth Viktor, és Kirják Róbert, a teátrum ügyvezető igazgatója köszöntötte nőnap alkalmából az esti előadásra érkező hölgyeket.

Media

hétfő, 07 január 2019 08:24 Published in Videógaléria

106 ezer néző egy év alatt. A tavalyi nézettséget és jegybevételt is sikerült túl szárnyalnia a Móricz Zsigmond Színháznak.

Sikeresen zárja ezt az évet is a Teátrum, a tavalyi évhez képest több, mint 500 darabbal emelkedett idén a nagyszínpadi és 116-tal a kamara bérlettulajdonosok száma. Közben elkezdték a Vidám bérletek értékesítését is, melyből az első hetekben 264 már el is fogyott, tovább növelve a bérletesek táborát. A nettó jegybevétel közel 20 százalékkal emelkedett a tavalyi 30 százalékos növekedés után. A karácsony előtti, valamint a két ünnep közti saját előadásaikra szinte már hetekkel ezelőtt elkapkodták a belépőket, de a januári bérletszünetes produkciókra is már csak néhány jegy kapható. Az új évben is folyamatosan színes és izgalmas darabokkal várja a Móricz Zsigmond Színház a nézőket.

Media

hétfő, 10 december 2018 08:21 Published in Videógaléria

A nyíregyházi carPEDIGnem zenekar ingyenesen letölthetővé tette első nagylemezét (Homo illusion), melyen kortárs és klasszikus költők merészen hangszerelt gondolataival kívánnak békés ünnepeket a közönségnek.

A dalszövegek szerzői között találjuk Arany Jánost, Dienes Esztert, Jenei Gyulát, Körmendi Lajost, Kürti Lászlót, Nagy Lászlót, Szabó T. Annát, valamint Végh Attilát.

Media

hétfő, 10 december 2018 08:18 Published in Videógaléria

A nyíregyházi carPEDIGnem zenekar ingyenesen letölthetővé tette első nagylemezét (Homo illusion), melyen kortárs és klasszikus költők merészen hangszerelt gondolataival kívánnak békés ünnepeket a közönségnek.

Az énekesnő, Dézsi Darinka (Móricz Zsigmond Színház színésznője) szerint minden énekelt vers egy önálló, „zenében lakozó színház”, ezért mind a 11 dal sajátos hangzásvilágot kapott. Énekes-gitáros alkotótársával, Karap Zoltánnal a dalokat leggyakrabban duó formációra írják, később csatlakoznak hozzájuk az állandó zenésztársak, a basszusgitáros Laczkó Csaba, valamint az ütőhangszeres Bartus Zoltán.

Media

péntek, 30 november 2018 13:53 Published in Videógaléria

A Hotel Silvanus konferencia és tárgyaló termei tökéletes helyszínként szolgálnak nagyobb létszámú konferenciák, meetingek, esküvők, állófogadások és csapatépítések számára.

A szálloda egyedi fekvésének köszönhetően, a termek természetes megvilágításúak, légkondicionáltak, tetszés szerint összenyithatók és modern technikával felszereltek; biztosítják azt a csendet és nyugalmat, mely egy konferencia sikeréhez feltétlenül szükséges.

Media

péntek, 30 november 2018 09:32 Published in Videógaléria

Varázslatos táj, mesébe illő város évszázados titkok, ősi legendák, élő történelem és Európa egyik legcsodálatosabb panorámája. A Mátyás király városának legszebb hegyén épült Hotel Silvanus**** pár éve elnyerte az ország legjobb vidéki, négycsillagos szállodája címet.

A Silvanus mottója: „A vendéget úgy kell fogadni és kiszolgálni, mint amikor szeretteinket, barátainkat hívjuk meg otthonunkba.”Jöjjön el hozzánk, pihenjen, töltődjön fel, élvezze az érintetlen természet szépségét, szállodánk páratlan kényelmét és családias hangulatát!" Hotel Silvanus**** Visegrád Szívvel és lélekkel.

Media

hétfő, 05 november 2018 09:09 Published in Videógaléria

Nito Jutsu Seishin Ryu - A két kard iskolája Nyíregyházán! A foglalkozásokat és az edzéseket tartja: Sárga Richárd 3. danos Nito Jutsu mester

Érdeklődni: 70/338-8838 vagy személyesen az edzésen: Kodály Zoltán Általános Iskola tornaterem (4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 18.) keddenként, 18:30-20:00

Media

: