Aktuális számunk

Kövesd te is!

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

VIDOR FESZTIVÁL – SZÍNHÁZI VERSENYPROGRAM FELHÍVÁS 2022

  • csütörtök, 02 december 2021 10:17

A korábbi évekhez hasonlóan a Móricz Zsigmond Színház várja a színházaktól a 2022. évi VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának válogatásához a fesztivál profiljába illő produkciók ajánlását.

A szemle darabjai a korábbi évadokban bemutatott darabok közül is kikerülhetnek, de csak legkésőbb 2022. március 1-ig bemutatandó produkciók jelölését várják!

A versenyprogramba egy (nem zenés) nagyszínpadi és egy (nem zenés) kamara vígjáték, valamint a Rózsakert Szabadtéri Színpadra kizárólag egy zenés vígjáték ajánlására van lehetőség színházanként.

A jelentkezéshez szükséges anyagban szükséges feltüntetni az alábbiakat: az előadás címe, az előadás hossza, az előadás leírásához vezető link, szereposztás, valamint azt, hogy a Móricz Zsigmond Színház melyik színpadára nevezik, illetve egy DVD-t vagy online elérhetőséget, mely tartalmazza az előadás felvételét. Szükséges még elküldeni a technikai egyeztetőt kitöltve, valamint az előadás technikai riderét.

A Móricz Zsigmond Színház színpadjainak alaprajzai az alábbi linken érhetők el:
www.moriczszinhaz.hu/muszaki-alaprajzok-informaciok

A fesztivál válogatói a beküldött előadásokon kívül más produkciókat is szemlézhetnek.

A VIDOR Fesztivál 2022 válogatói a Móricz Zsigmond Színház vezetéséből: Kirják Róbert – igazgató; Horváth Illés – művészeti vezető; Sediánszky Nóra – művészeti tanácsadó; Tamás Attila – produkciós vezető.

Ajánlásaikat legkésőbb 2022. január 9. (vasárnap) 24 óráig küldjék el a következő e-mail címre:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A XXI. VIDOR Fesztivál időpontja: 2022. augusztus 26. – szeptember 3.

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: