Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

Koronavírus fertőzésem tapasztalata!

  • csütörtök, 12 november 2020 15:17
  • 26 View

Mivel a koronavírus lavina még nem érte el nyugvópontját, a növekvő számú halálesetek miatt egyre tapinthatóbb a félelem körülöttünk, arra gondoltam leírom a szeptemberi fertőzésem tapasztalatait, azzal a szándékkal, hátha másnak is hasznára válnak az információk és csökken a félelem.

2020. szeptember 10-én csütörtökön elvégzett koronavírus tesztem pozitív lett, másnap délután elkezdődtek a tünetek. Enyhén fájt a torkom, megemelkedett a hőmérsékletem. Elkezdtem szedni naponta 3x az aspirin ultrát, így az egész folyamat alatt a hőmérsékletem 37,6-nál magasabb nem volt.

Viszont a szerveim elkezdtek nagy erővel, forrón lüktetni, olyan érzés volt, mintha mindegyik egyszerre akarta volna szolgálatát felmondani és kiszakadni belőlem. Nagyon ijesztő volt!

Mivel húsz éve rendszeresen használom sikerrel az ezüst kolloidot a vírusfertőzések elkerülésére most is elővettem! Az első 3 napban 8-10 kortyot is megittam belőle naponta. Éreztem, hogy enyhül a szorítás, megkönnyebbülök tőle.

Emellett 1500 mg C vitamint és D3+K2 vitamint valamint a Schüssler sóból az Nr.3 Ferrum phosphoricumot és az Nr.11 Siliceát vettem be naponta 3x, így két nap múlva, vasárnap estére egyik percről a másikra az ijesztő lüktetés megszűnt.

/A Schüssler só gyógyszertári árhoz képest mintegy fél áron megrendelhető a gyogyline.hu oldalon./

Még 3 napig tartott a hőemelkedésem, és két éjszaka is arra ébredtem, hogy leizzadtam és gyorsan vert a szívem, két napra eltűnt a szagérzékelésem. 4 alkalommal volt hasmenésem, a vizeletem fehér és szürke habos volt, és zuhanyozáskor a víz is. Amikor pár nap múlva kitombolta magát a vírus és megszűntek a tünetek, a vizelet is újra sárgává vált, zuhanyozáskor sem volt már szürke hab.

A karantén alatt igyekeztem azzal is támogatni a szervezetemet, hogy pihentem, olvastam és zenét hallgattam.

Nem köhögtem, nem voltak ízületi fájdalmaim, nem fájt a fejem, az erőnlétem sem csökkent drasztikusan, az étvágyam különösen jó volt, annyira, hogy még éjszaka is többször kimentem enni.

Szeptember 16-ától a hőemelkedésem is megszűnt aspirin nélkül is. 
Szeptember 23-án végzett újabb PCR teszt negatív lett!

A sok lustálkodás után egy kicsit félve indultam először útnak, de nem tapasztaltam azóta sem maradványtüneteket, erőnlétemet úgy érzem olyan, mint a fertőzés előtt. A fent említett étrend kiegészítőket már csak naponta egyszer szedtem.

2020.10.14.-én elmentem biorezonancia vizsgálatra, kíváncsi voltam mit mond a számítógépes szoftver a szervezeti működésemről. Két hibát jelzett: 

  • Nyirokrendszer túlterheltséget, így az ezüst kolloidot is újra napi 3 alkalommal iszom.
  • Vas felszívódási zavarát, így a Nr.3 Ferrum phosphoricumot is újra naponta 3-szor viszem be.

Ez volt a tapasztalatom! Próbáljátok ki ti is ezeket az étrend kiegészítőket, ha baj van, ártani nem tudtok vele. Ha nekem ilyen kíméletessé tette a fertőzés végig vonulását a testemben, azt gondolom, másnak is segíthet!

Vitáli Marianna talpterapeuta, reflexológus
30/321-7022
www.talpterapia.hu

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: