Aktuális számunk

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

TÖBB, MINT 400 INGYENES HANGOSKÖNYV VÁRJA A CSALÁDOKAT

  • vasárnap, 22 március 2020 08:20
  • 129 View

Az iskolák távoktatásra való átállásával a magyar családoknak kihívást jelent, hogy a gyerekek a megváltozott körülmények ellenére is folytatni tudják a tanulást. Az oktatási szakemberek által is elismert BOOKR Kids Mesetár több mint 400 interaktív hangos könyvét teszi március 20-tól egy hónapra elérhetővé, mely nagy segítség a koronavírus miatt otthon lévő családok számára a tanulásban és szórakozásban egyaránt.

A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak.

A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangos könyvként is élvezhetőek.

A „Mesék tanuláshoz” polc kifejezetten az alsó és felső tagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, míg az „Angol nyelven” szekcióban nyelvtanulást támogató könyvek jelennek meg, anyanyelvi színészek tolmácsolásában.

A Mesetárban 2020. március 25-től egy különleges mesével is találkozhatnak az olvasók, amely igyekszik a gyermekek számára is érthető módon segíteni a kialakult járványhelyzet kezelését. A kézmosás fontosságáról Dr. Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Alapítvány vezetője írt mesét, amelyet Czuder Tamás illusztrált. A mese egy hónapon túl is ingyenesen elérhető marad a Mesetár polcain. 

Az ingyenes Mesetár a BOOKR Kids és a Samsung összefogáséval valósult meg!

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: 

: