Aktuális számunk

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

ONLINE TÁRLATVEZETÉS INDUL A GYULAI VÁRBAN ÉS AZ ALMÁSY-KASTÉLYBAN

  • szombat, 21 március 2020 18:16
  • 107 View

Online tárlatvezetés indul a gyulai várban és az Almásy-kastélyban, a kiállítóhelyek a kezdeményezéssel a #maradjotthon akcióhoz csatlakoznak.

Fábián Tamás, az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője elmondta, hogy a kastély honlapján érhető el a virtuális túra, amelyben az érdeklődők önállóan barangolhatnak a főúri épület termeiben, az intézmény közösségi oldalán pedig egy online tárlatvezetés tekinthető meg, amelyet Szilágyi Sándor történész, a kastély munkatársa közreműködésével rögzítettek.

A gyulai vár is bebarangolható már a honlapról, az online tárlatvezetés pedig napokon belül elérhető lesz a közösségi oldalról. A kommunikációs vezető hozzátette, a kastély különlegességét adja, hogy a 19. századi arisztokrácia szokásai mellett a főúri épület személyzetének mindennapjaival is megismerkedhet a közönség.

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ közösségi oldala pedig minőségi művészeti, ismeretterjesztő, szórakoztató, közgyűjteményi online tartalmakat ajánl: letölthető e-könyvek, hangoskönyvek, színházi és operaelőadások streamjei, kiállítóhelyek digitális tartalmai.

A nyitása óta több mint 300 ezer látogatóval bíró kiállítóhely Magyarország harmadik leglátogatottabb kastélya lett.

Forrás: www.gyulaikastely.hu 

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: 

: