Aktuális számunk

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

KÖNYVAJÁNLÓ – DR. PHILIPP SCHOTT: EGY KISÁLLATRENDELŐ HÉTKÖZNAPJAI

  • szombat, 21 március 2020 15:27
  • 77 View

Érzékenységgel és humorral házi kedvenceinkről. A kanadai állatorvos őszinte, humoros, sokszor önironikus történetei eredetileg blogbejegyzések formájában láttak napvilágot.

Dr. Schott harmincéves praxisa során szerzett tapasztalatait osztja meg az olvasókkal: hogyan adjuk be a tablettát a macskánknak, milyen zárat szereljünk a hűtőre, ha nem akarjuk, hogy a kutyánké legyen a sült csirke, és mit kezdjünk a halunkkal, ha az félig lenyelte a társát. De a történetek nem csak az állatokról szólnak. A szerző az évek során felismerte, hogy állatorvosként a kis kedvencek mellett a gazdikkal is kell foglalkoznia, akikről szintén számtalan érdekességet tudhatunk meg.

A kisállatrendelő színes mindennapjairól szóló kedves, szórakoztató történetek megnevettetik, elgondolkodtatják, vagy épp meghatják az olvasót, de senkit nem hagynak hidegen. A könyv mindamellett a szerző személyes érintettségét, vonzásait és választásait is láthatóvá teszi, aki időről időre bevonódik ezekbe a történetekbe, elsősorban a családi és a munkahelyi anekdoták révén. Az olvasók számára éppen ezért a kötet előszavát és az első rész kezdő alfejezeteit ajánlják, melyből a könyv említett erényei jól kivehetők.

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: 

: