Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

KÖNYVAJÁNLÓ: JOHN GRISHAM – A VÉGRENDELET

  • szerda, 12 június 2019 15:21
  • 300 View

Troy Phelan különc, bogaras, elviselhetetlen vénember. Dollár milliárdjait a maga erejéből szerezte, s egyedül építette fel vállalatbirodalmát, a Phelan Csoportot. Örökösei a halálára várnak, prédára lesve, keselyűhadként készülnek lecsapni a hatalmas vagyonra. Az öregúr búcsúzni készül, s az egyéniségéhez méltó búcsú eszköze az elképesztő, gondosan fogalmazott, támadhatatlan végrendelet. 

Nate O'Riley neves washingtoni sztárügyvéd, látványos perek nyertese, ugyanakkor alkoholista, aki a sokadik elvonókúra utolsó hetében tönkrement életét próbálja újrakezdeni. A váratlan megbízás a szanatórium nyugalmából a déli félteke trópusi őserdejébe repíti, hogy a brazíliai Pantanal mocsárvidék kellős közepén, az őslakók között kutassa fel új ügyfelét, aki nélkül nem hajtható végre a Phelan-végrendelet. 

Rachel Lane Isten hű szolgája. Misszionáriusként hirdeti Krisztus evangéliumát. Életét Istennek ajánlotta, lépteit az Úr vezérli, lelki békéjét semmi pénzért nem adná oda. De hiába „rejtőzött el”, akaratán kívül ő jelenti a kulcsot Troy Phelan hagyatékában.

Forrás: https://moly.hu/konyvek/john-grisham-a-vegrendelet

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: