Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

KULTURÁLIS EGYÜTTMŰKÖDÉS SZÜLETETT A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZ ÉS A JÓSA ANDRÁS MÚZEUM KÖZÖTT

  • péntek, 10 máj. 2019 10:51
  • 306 View

A nyíregyházi teátrum és a Jósa András Múzeum között létrejött együttműködési megállapodásról tájékoztatta Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója, és Dr. Rémiás Tibor múzeumigazgató a nyílvánosságot.

Nyíregyháza két meghatározó kulturális intézménye között több éve működik már az egymást kölcsönösen segítő kapcsolat közös programok, rendezvények szervezésében, lebonyolításában. A mostani együttműködési megállapodás megkötésével az eddigi támogatási területeket kívánják írásba foglalni és a további lehetőségeket meghatározni. A nagyközönség számára a Jósa András Múzeum a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadi és kamaraszínpadi előadásaira megváltott jegyek bemutatásával 10 % kedvezményt nyújt a Múzeum belépőjegyeik árából. A Móricz Zsigmond Színház a Jósa András Múzeumba megváltott belépők bemutatásával pedig a Színház havonta, előre meghatározott előadásaira biztosít 10 % kedvezményt közönségének a színházi belépőjegyek vásárlásakor.

A megállapodás lehetővé teszi, hogy a két intézmény munkatársai egymás rendezvényeinek, előadásainak megvalósulásításába bekapcsolódhassanak. A sajtótájékoztató végén a Színház és a Múzeum képviselői ünnepélyesen írták alá szerződésüket, melynek keretében közösen kialakított koncepció mentén, együtt gondolkodva, együttműködnek városunk pezsgő kulturális életéért. 

 

Forrás: http://www.moriczszinhaz.hu/

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: