Aktuális számunk

Kövesd te is!

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

Esemény

Cím:
NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2022 BUDAPEST
Naptár:
Dátum:
2022.01.22 - 2022.01.30
Helyszín:
Url:
Szerző:
ArtUrr
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

 

A bátorság jegyében rendezik újra a legrangosabb budapesti nemzetközi dokumentumfilm fesztet. A rendezvény ideje alatt fővárosi és további 10 nagyvárosi moziban kerülnek bemutatásra olyan kiváló alkotások, melyeket a nemzetközi szakma már komoly díjakkal, jelölésekkel is elismert.

A közönséget összesen 32 BÁTOR FILM várja öt szekcióban. A nevezett alkotások listáján animációs játékfilm és klasszikus dokumentumfilm is található. A versenyfilmek között egész estés filmek is vetítésre kerülnek. A filmek között szerepel olyan mű is, mely Golden-Globe-díj jelölést, illetve Oscar-díj jelölést is magáénak tudhat. A dokumentumfilmek rajongói magasan kvalifikált alkotásokkal találkozhatnak.

A világ legrangosabb dokumentumfilmjeinek versenyén indulókat neves nemzetközi, és hazai filmes szaktekintélyekből, alkotókból összeállított zsűri díjazza. A színes filmkínálat, az alkotók munkássága, a rendezvény idei szlogenje igazi különlegességeket ígér az érdeklődőknek. A legnevesebb dokumentumfilmek tematikai és egyéb megkötések nélküli nemzetközi versenye nívós programmal várja a hazai dokumentumfilm-rajongókat.

Időpont: 2022. január 22-30.

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: