Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

Esemény

Cím:
ELINDULT A BENCS SZALON!
Naptár:
Dátum:
2021.02.23 8:00 pm - 10:00 pm
Helyszín:
Url:
Szerző:
ArtUrr
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

Keddenként jelentkező online beszélgetős műsort indított a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház. A Bencs SzalONban a teátrum alkotói és színművészei magukról, hivatásukról meg osztják gondolataikat.

A Móricz-(F)Actor és a Móricz Anno című online programok mellett a nyíregyházi teátrum januárban egy vadonatúj beszélgetős műsor elindítására vállalkozott a Nyíregyházi Televízióval együttműködésben. A Bencs SzalON című online mini talk-show a színház által egész évben üzemeltetett Bencs Villa kapuit immár virtuálisan is kitárja, hogy kulturális programjainak hangulatából a közönség számára is egy sokszínű ízelítőt nyújtson.

A Villa Nagyterméből kedd esténként online jelentkező Bencs SzalON című műsor küldetése, hogy tematikus epizódjaiban a Móricz Zsigmond Színház alkotói és színművészei, valamint a nyíregyházi kulturális élet véleményformáló szakemberei közvetlen hangú, gondolatébresztő beszélgetések keretében vallhassanak magukról, hivatásukról, illetve a társadalom, a művészetek, tágabb értelemben a kultúra jelenlegi helyzetéről.

A Bencs SzalON epizódjainak házigazdái: Körtvélyfáy Eszter, Horváth Viktor és Kováts Dénes.

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: 

Hoszzászólások