Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

Esemény

Cím:
CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS – A MAGYARORSZÁGI BEMUTATÓ 40. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL
Naptár:
Dátum:
8:00 am 2020.01.06 - 9:00 am 2020.01.19
Helyszín:
Url:
Szerző:
ArtUrr
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

A The Fans Strike Back – CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS – egyedülálló díszletében életre kel a Csillagok háborúja univerzum, felelevenednek a „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” élő szereplők.

George Lucas filmrendező 1977-ben alkotta meg a Csillagok háborúja univerzumát. A kultikus űr-fantasy immár több mint 40 éve száguld töretlen, generációkon átívelő népszerűséggel. 2019. decemberében mutatták be a mozik a Csillagok háborúja 9. epizódját, Skywalker kora címmel. A filmpremierhez kapcsolódva nyitotta meg kapuit Magyarországon is a The Fans Strike Back-Csillagok háborúja gyűjtői kiállítás, amely egyenesen Párizsból érkezett Budapestre.

A gyűjtemény elemei hivatalos és gyűjtői darabok, illetve profi művészek és szakemberek egyedülálló munkái. A kiállítás autentikus környezetben, közel 1500 négyzetméteren vezeti végig a látogatót a sorozat cselekményén, különleges audiovizuális effektekkel idézve meg a Csillagok Háborúja ikonikus világát.

Találkozhatunk a filmből jól ismert szereplők - Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és mások - életnagyságú alakjával, megcsodálhatunk százharminc limitált kiadású játék-figurát, és több mint harminc ember méretű páncélzatot is. Lélegzetelállító a hatalmas csillagromboló kapitányi hídja, az óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata is. A látogatók megtekinthetnek egy mitikus fegyverekből álló kollekciót is és egyéb kultikus tárgyakat.

A kiállítás megtekinthető: 2020. január 19-ig

Helyszín: Bálna, Budapest, Fővám tér 11-12.

Forrás: https://www.jegy.hu/program/csillagok-haboruja-kiallitas-the-fans-strike-back-108627

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket:

Hoszzászólások