Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

KÖZKÍVÁNATRA! – A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZ NAGYSZÍNPADÁN A KETTEN EGYEDÜL CÍMŰ ELŐADÁS

  • vasárnap, 04 szeptember 2022 19:30

A nagy érdeklődésre tekintettel Ullmann Mónika és Makranczi Zalán főszereplésével újra látható a Ketten Egyedül című előadás, az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának nagy közönség kedvence az Art-Szintér Társulat  előadásában.

Egy pincérnő és egy szakács. Frankie és Johnny. És bár nem lehet csak azért járni valakivel, mert van egy ilyen dal, ők kölcsönösen kinézik egymást maguknak az étteremben. A félszeg, mégis kitartó munkahelyi flörtből idővel mozi és vacsora, végül egy szenvedélyes éjszaka lesz, ezzel pedig kezdetét veszi egy hajnalig tartó, sziporkázóan mulatságos és kíméletlenül őszinte huzavona. Ezen az éjszakán az óvatos távolságtartás találkozik a szeretetteljes rohamtempóval, a higgadt érvek a sors esztelen kergetésével, hegek a sebezhetőséggel.


Nyitni, bezárni? Tele ezernyi kétséggel. Dőlni, nem dőlni? Vajon elkap-e a másik? Vagy csak újabb sebet ejt? Hol körülbástyázzák magukat, hol pedig pimaszul ledöntik egymás falait. De mire feljön a nap, a múlt súlyait a lehetőségek mérlegére pakolja Frankie és Johnny.


Az előadás megtekintése 16 éves kortól ajánlott!

Stáblista:

Szereplők:
Frankie: Ullmann Mónika
Johnny: Makranczi Zalán

Alkotók:
Rendező: Dicső Dániel
Jelmez: Cselényi Nóra
Díszlet: Szakács Ferenc 

Időpont: 
2022. október 1. 19.00

Helyszín: 
Móricz Zsigmond Színház, Nagyszínpad
Nyíregyháza, Bessenyei tér 13.

Jegyek elérhetők a Színház Jegyirodájában, illetve online az alábbi linken:
https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/ketten-egyedul-139440/874399?fbclid=IwAR3AfLlI4oqfej10mOS_cmIrhiJwsIHmsdlmdyIu6AX_tlz4Q-QU3MP41Us

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: