Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

  • Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

Fotóriport

KEZDŐDIK A VIDOR SZÍNHÁZJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE!

  • csütörtök, 07 július 2022 16:24

A VIP színházbérlettel rendelkező Nézők 2022. július 8-án (péntek) megvásárolhatják jegyeiket az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának előadásaira a szokásos nyitvatartási időben a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában, a Szindbád épületében.

Névre szóló bérletük felmutatásával mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak belépőjegyet. VIP bérletet az elővásárlási jogosultság napjain is lehet váltani! A VIP bérletek kényelmi szolgáltatásaihoz hasonlóan értékesítenek VIDOR VIP színházjegyeket is, melyre szintén vonatkozik a VIP bérletesek elővásárlási jogosultsága.

Korábban vásárolhatnak VIDOR belépőt a bérletesek!

Az érvényes színházbérlettel rendelkező nézők 2022. július 11-én, hétfőn reggel 7 órától 17 óráig elővásárlási jogosultsággal rendelkeznek a Fesztivál színházjegyeire.

A versenyprogram nagy-színpadi darabjaira, névre szóló bérletük felmutatásával, maximum személyenként egy bérletre, idén akár előadásonként 8 db belépőjegy is váltható! A Rózsakert Szabadtéri Színpad valamennyi előadására, a kamaraszínpadi, Szindbád és Bencs Villa előadásaira pedig mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak jegyeket.

Akinek még nincs színházbérlete, az se keseredjen el: az elővásárlási jogosultság időszakában is van lehetőség a bérletek megvásárlására!

2022. július 12-én, kedden reggel 7 órától pedig bárki számára elérhetővé válnak a VIDOR jegyek személyesen a Jegyirodában.

Az előadásokra 2022. július 12-én, kedden 14.00 órától a belépők online is megvásárolhatóak lesznek a vidor.eu és a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon!

További információk a jegyirodában (Nyíregyháza, Színház utca 2.), valamint az alábbi telefonszámokon:
42/507-006; 30/303-2875; 20/233-2926;

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: