Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

IDÉN KARSZALAGOS BELÉPTETŐ RENDSZER MŰKÖDIK MAJD A VIDOR FESZTIVÁLON

  • szombat, 28 augusztus 2021 16:17

A Móricz Zsigmond Színház 2021. augusztus 27. és szeptember 4. között rendezi meg a 20. VIDOR Fesztivált. A korábbi évektől eltérően, idén karszalagos beléptető rendszer működik majd a VIDOR Fesztiválon. A Kossuth téri nagyszínpadi rendezvények lezárt területének látogatása kizárólag a védettségi igazolvány bemutatását követően, a személyesen átvett karszalaggal lehetséges.

A Kossuth téri nagyszínpad koncertjeinek helyszíne biztonsági korláttal lesz elválasztva. A koncertek 3 bejáraton keresztül közelíthetőek meg. A Kossuth téri nagyszínpad rendezvényeinek területére a 18. életévüket betöltött látogatóknak vendégként csak és kizárólag sértetlen karszalag viselése esetén lehet belépni.

A belépéshez szükséges karszalagok átvételére szeptember 4-ig van lehetőség, a Kossuth tér 2 pontján kihelyezett Regisztrációs Pultoknál. A biztonsági korláton belül a szakemberek folyamatosan ellenőrzik majd a karszalag meglétét, és azok sértetlenségét.

A fesztiválnak két helyszíne van: a Kossuth téren a nagyszínpad előtti rész, illetve a VIDOR Kert.

Fontos tudnivaló, hogy a Kossuth téren a nagyszínpad kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható, ez is limitálva lesz, kétezer főben, egy kivétel van, a Majka koncert, ahol négyezer főt tudnal fogadni, illetve a VIDOR Kertben 400 fő lesz a limit, itt viszont nem lesz védettségi igazolvány korlát.

A belépéshez szükséges karszalag nem átruházható, a sérült, elveszett karszalagot pótolni kell, a belépéshez szükséges.

Nagyon fontos tudnivaló a belépésnél, hogy nem a védettségi igazolványt kérik majd a koncertek előtt, hanem a védettségi igazolvánnyal kiváltható karszalagot. Ezek a karszalagok a térnek a két pontján vehetők majd át, ezek felmutatásával engedik majd be a biztonságiak a látogatókat.

A karszalagokat a kiváltáskor azonnal felragasztják az igénylők csuklójára. A 18. életévüket be nem töltött látogatók védettségi igazolvánnyal, vagy karszalaggal rendelkező felnőtt kíséretében tartózkodhatnak a koncert területén. A védettséget az igazolványon túl az erre alkalmas applikációval is lehet igazolni. A magyar védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők esetében az uniós digitális Covid-igazolványt, illetve a Magyarország által is elfogadott igazolásokat fogadják el.

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: