Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

TŰSARKÚBAN HÁTRAFELÉ – AVAGY MILYEN A NŐI VÁLLALKOZÓ LÉT” – ONLINE RENDEZVÉNY A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZERVEZÉSÉBEN

  • péntek, 05 március 2021 10:06

Van egy mondás, ami szerint Ginger Rogers ugyanazokat a lépéseket táncolta végig, mint Fred Astaire, csak tűsarkúban és hátrafelé. Éppen ezt az utat kell végigjárnia egy nőnek, ha vállalkozni szeretne.

A család, a párkapcsolat, a gyermeknevelés, a háztartás mellett kell egy saját utat kitaposni. De vajon hogyan lehet mindezt összeegyeztetni egymással? Miben különböznek a női vállalkozások a férfiak által indított vállalkozásoktól? Hogyan vágjunk bele és teremtsünk magunknak olyan életformát, amiben a sokféle női szerep összeegyeztethető – és még meg is élünk belőle.

Az Online Előadás a Microsoft Teams platform használatával lesz megtartva! A csatlakozáshoz szükséges hozzáférési linket a regisztrációs űrlapban megadott email címekre fogják kiküldeni 2021. március 9-én, 9 óráig!

Időpont: 2021. március 9. 10.30
Előadó: Vida Ágnes pszichológus.


Az Online Előadáson való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni IDE kattintva lehet.

Elérhetőség:

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Székhely: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 2.
Telefon: 42/311-544
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: