Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

ONLINE ELŐADÁS – TÉRJÜNK VISSZA EGYÜTT 1994-BE!

  • hétfő, 19 október 2020 09:33

A kultikus sorozatnak titulált Jóbarátok egy új köntösben tér vissza 2020-ban! A sorozat megjelenése óta (1994) napjainkig is kiemelkedő helyet foglal el a Top 10 sorozatok között. Pontosan fel tudjuk idézni, kik voltak a főszereplők, mi volt a törzshelyük neve, mi történt az életükkel, mik voltak a vágyaik és félelmeik. De tudjuk, mi történt a színfalak mögött?

Erre a kérdésre választ kaphatunk „A Jóbarátok-generáció” című könyvből, melyet Saul Austerlitz írt. A szerző a popkultúra ismert krónikása, exkluzív interjúkat készített az írókkal, a rendezővel, a producerekkel és a stáb tagjaival a sorozat történetéről. Izgalmas részleteket közöl a forgatás körülményeiről, a Super Bowlról, a londoni utakról, leszbikus esküvőről, frizuradivatokról, szupersztárok cameoiról vagy a millió dolláros szerződésekről.

Erről beszélget a Lurdy Mozi jóvoltából Szabados Ágnes (RTL Klub híradó, Lapozz 99), Holl Nándor (színművész, szinkronszínész – Joey Tribbiani magyar hangja), illetve a beszélgetés moderátora, Kovács Krisztián (Ectopolis.hu magazin főszerkesztője).

A web-streamingre a jegyek a Ticketportal oldalán vásárolhatók meg, mely után minden vásárló egyedi jelszóval léphet be a novemberi online előadásra.

Előadás időpontja:

2020. november 11. 19.00

Előadás helyszíne:

Web-streaming

Jegyek: https://www.ticketportal.hu/event/A-Jobaratok-generacio-20201111?idp=465134#modalVyberPocetMiest20

A Jóbarátok-generáció című könyv elérhetősége: https://moly.hu/konyvek/saul-austerlitz-a-jobaratok-generacio

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: