Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

BENCS ESTEK – NŐI SZALON EPERJESI ILDIKÓVAL

  • szombat, 05 szeptember 2020 18:56

Az ATV külpolitikai szerkesztő-riportere olyan emberi sorsokat gyűjtött össze könyvében, melyek megérdemlik, hogy mintegy tablóként bemutassák őket. Minden egyes életút felveti azt a kérdést mi az élet értelme. A szerző elmondása szerint ma már nem az az ember, aki a könyv írása előtt volt. Mélyebben, intenzívebben és tudatosabban éli az életét.

Eperjesi Ildikó az ATV külpolitikai szerkesztő-riportere méltó augusztusi vendége a Női Szalonnak, hiszen a Bencs estek keretében olyan hazai véleményformálókkal beszélget dr. Körtvélyfáy Eszter, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével.

Sorskönyv a frontról című könyvében bemutatja, min mentek keresztül Kelet-Ukrajna lakosai az elmúlt öt évben, hogyan zilálta szét a konfliktus az életüket és paradox módon mennyi jó is származott a mérhetetlen pusztításból. Olyan emberi sorsokat gyűjtött össze, melyek megérdemlik, hogy mintegy tablóként bemutassák őket. Minden egyes életút felveti azt a kérdést, mi az élet értelme, mi dolgunk a világon.

Időpont:
2020. szeptember 8. 17.30

Helyszín:
Bencs Villa, Nyíregyháza, Sóstói út 54.

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: